Cégünkről

Cégünk a MORÁL Könyvelőiroda 1992-ben alakult Karcagon. Vállalkozásunk egy klasszikusan működő könyvelőiroda. Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos jogi, üzemgazdasági, adózási, könyvelési, bérszámfejtési, tb ügyintézési, adó-tanácsadási, pályázatfigyelési pályázatírási, területeken, valamint vállaljuk minőségirányítási szabályzatok elkészítését is. Széleskörű gazdasági szolgáltatásainkkal segítünk az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak.

Nagy hangsúlyt fektetünk mindennapi munkánkba, melyről Ön is bármikor meggyőződhet. Szívesen szakítunk időt egy bizalomteljes beszélgetésre, hogy az Ön egyéni problémáját a irodánk a lehető legoptimálisabban tudja megoldani. Adóügyi kérdésekkel kapcsolatban és ezek megoldási lehetőségeiről nagy gyakorlati tapasztalattal és érthetően tudunk tárgyalni.

Irodánk fő célja hogy kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók részére komplex számviteli szolgáltatást nyújtson. Szakmai gyakorlattal rendelkező, diplomás, mérlegképes könyvelő kollégáink biztosítják munkánk precizitását és a gyakori törvényi, jogszabályi változások követését.

Leendő ügyfeleinkkel közös érdekünk, hogy hosszútávú, eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki, és partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

A közös együttműködés reményében várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését.

Üdvözlettel:

Tamás Zoltán
tulajdonos