Szolgáltatásaink

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelői számviteli, adózási, bérszámfejtési, tanácsadási tevékenységek ellátására vállal megbízást.
Ezen tevékenységek magukba foglalják a havi rendszeres kettős könyvelést, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló vagy az egyszerűsített éves beszámoló összeállítását, az ügyfelek által igényelt kimutatások, nyilvántartások elkészítését, valamint a teljes körű cégképviseletet az APEH-nál, TB-nál, magánnyugdíjpénztáraknál. Visszamenőleges könyvelést is vállalunk.

Könyvelés: Egyszeres- és kettős főkönyvi könyvelés, analitikák vezetése, adóbevallások és egyszerűsített, valamint éves beszámolók készítése igény szerinti rendszerességgel.

Bérszámfejtés: Társadalombiztosítási kifizetőhelyi és kifizetőhellyel nem rendelkező társaságok bérszámfejtése, magánnyugdíj-pénztári és társadalombiztosítási ügyintézése, adó és NYENYI adatszolgáltatásai korszerű számítástechnikai úton.

Adótanácsadás: Ügyfeleink részére folyamatos és legális adókímélő tanácsok, illetve egyedi adózási szaktanácsadások.

Ügyvitel-szervezési szaktanácsadás: Korszerű és az igényes vállalatvezetés szükségleteihez igazodó ügyviteli folyamatok kialakítása és karbantartása.

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés: Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.